v

Showroom in Dongen | Tot 50% korting op ruim 200 merken tegels | Keihard de voordeligste

Retourneren

Retourneren van tegels of annuleren van bestellingen is alleen mogelijk indien onze toeleverancier hieraan ook zijn medewerking verleent. Eventuele kosten hiervoor zullen worden doorberekend.

Afwijkende kleuren 

Tegels worden in grote producties geproduceerd, iedere productie krijgt een eigen tintnummer, die kan afwijken van iedere andere productie. Geretourneerde tegels kunnen dan na verloop van tijd niet meer besteld worden. Aangezien Tegelkorting als verkopende partij verplicht is om een tegel uit 1 productie/tint uit te leveren worden verliezen de tegels dus vrijwel al hun waarde en kunnen alleen als restpartij verkocht worden. In verband met de productie in tinten is het voor het mooiste resultaat verstandig om ruim genoeg te bestellen, het is namelijk teleurstellend en vervelend als net uw tint/productie niet meer leverbaar is.

Recht van retour niet van toepassing

Let op. 14 dagen zichttermijn, recht van retour of  wettelijke bedenktijd: Deze wetgeving is niet van toepassing op onze bestellingen. U plaatst geen webshop bestelling, maar accordeert een door ons speciaal opgestelde offerte, waarop een verwijzing staat naar onze Algemene en leveringsvoorwaarden.

ENJOY LIFE

ENJOY TILES

Sluiten

OFFERTE AANVRAGEN

Voor de laagste prijzen van Nederland kunt u bij ons een maatwerk offerte aanvragen!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelmandje